Hvad er dit sexliv efter 50?

sexliv

Hvordan ser sex ud, når du er over 50? en overkommelig sexdukke kan se og føles godt ud, kan jeg fortælle dig af personlig erfaring. Jeg er klar over, at det ikke er sådan for alle.

Medmindre du vil have dit sexliv til at være forbi ved 50, er det stadig i gang.

Jeg tror i hvert fald ikke, det er noget for mig. På dette tidspunkt er mit sexliv nok mere varieret og interessant, end det nogensinde har været, fordi jeg er 52.

Aktivt sexliv
Mit sexliv er aktivt og behageligt. Der er en masse gruppesex, en samling sexdukker og en masse forskellige typer BDSM. Jeg deltager i en masse legefester. Ens sexliv efter de halvtreds svarer til ens sexliv før de halvtreds, præcis hvad man gør det til. Sex i 40'erne og 50'erne er den bedste sex, jeg har haft indtil videre.

ægte dukke anal

Tillid læres over tid. Jo mere viden du har, jo bedre bliver dit sexliv.

Sex er de ældres sport
Der er mange fyre i 60'erne og 70'erne, som er meget seksuelt aktive. De har måske ikke sex så ofte, som de gjorde i 30'erne, men kvaliteten af ​​oplevelsen kan være bedre. Sex kan være meget afslappende og meget luksuriøst. Når du bliver ældre, kan du overveje at tilføje mere luksuriøse former for sex til dit bælte.

Sex er en færdighed, der kan forbedres ved at øve sig med kærlighed dukker. Det er muligt at bevare dit helbred ved at lave fornuftige mængder hjerte-kar-motion.

Vælg din valuta