Hvordan er det at have sex med små sexdukker

Petite sex dukker

Hvilken type dukke foretrækker du?
Det hele kommer ned til, hvad du nyder. Det er det, du finder attraktivt. Der er intet svar på spørgsmålet om sex, da forskellige mænd har forskellig smag. Jeg har venner, der kun sover med en tynd sexdukke.

Forbandet livagtig sexdukke
Som mand kan jeg fortælle dig, at størrelsen ikke betyder noget. Jeg tror ikke, det bliver det i hvert fald ikke for mig. At kunne have sex med en tynd kvinde er fantastisk. Målet er dukkernes vagina, de har 3 huller, et urinrør og en anus. Lige over anus er skeden, som er nem at finde. At føle sig rundt med det mindste tryk er den nemmeste måde for mig at gøre det på. Hvis du vil behandle dukken som et menneske, så kys hende og hold hende.

store bryster sexdukke

Slap af sex
Hvis de er i øjeblikket, er det en smuk ting, fordi de nemt kan bevæge sig rundt. Hvis dit hoved er på det rigtige sted, er enhver størrelse kvinde fra lille til stor en fornøjelse at være sammen med. Jeg får mest glæde, når jeg er sammen med en tynd sexdukke.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan det føles at have sex med tynde og kurvede mennesker, men jeg kan fortælle dig, at jeg har haft sex med dem begge. Sexen mens kurvet var bedre end før. Mine bryster var større, mine hofter var større, og det var meget blødere og behageligere.

Det er det mest vidunderlige sted på jorden. petite sexdukker er meget fleksible, og du kan prøve enhver stilling, du vil med dem. Jeg elsker slanke piger i alle former og størrelser.

Næste artikel

Sexdukke i naturlig størrelse til mænd

Faktisk kan sexdukke i naturlig størrelse for begyndere forbedre deres sexliv. Livet [...]

Store bryster sexdukke Få alt hvad du ønsker

Mænd har været kendt for at være tiltrukket af buttede sexdukker og mænd har altid [...]

Sådan har du analsex med en sexdukke

Analsex er når mandens penis går ind i dukkens anus Mange mennesker kan lide anal [...]