Hvad tror du er en voksen dukke?

I dag kan være brudt, din viden om voksne dukker.
Følgende er en andel fra kunder
Livsstørrelse store bryster sexdukke
elsker dukke og vi er familie
Jeg har en voksen dukke, som har gemt sig i mit hus. Fordi konen døde tidligt, og datteren flyttede ud igen, fandt ingen ud af det.
Engang, fordi hendes datter skulle giftes, skulle hun fortælle det til sin far, men da hun kom hjem, fandt hun ved et tilfælde sin fars voksne dukke.
Fordi min datter ikke accepterede det, besluttede jeg at smide dukken.
Da min datter så mig alene, forstod hun, at jeg havde brug for en dukke til at ledsage mig. På den måde levede vi lykkeligt sammen.
Dukken føles som en rigtig person
Du må være nysgerrig, hvornår fik han den første dukke?
Mit ægteskab varede i femten år og faldt til sidst fra hinanden. I den tid var jeg meget deprimeret. Jeg ville bare ikke tale om forhold til rigtige kvinder. Disse dukker gjorde mig meget afslappet, og lod mig ikke have noget pres på begge køn, og jeg holdt op med at lede efter noget.
Jeg har ingen illusioner om dukker. Når jeg vil være sammen med dukker, stiller jeg bare den stol i hjørnet, sætter mig på stolen og drikker øl, ser på dem, og så ved jeg, hvilken der tiltrækker mig mest.
elsker dukke
Dukken er min kone
Vil du dele din lykke med dukken, eller fortælle dine slægtninge og venner?
Hun er min kone uanset hvad, og vi bærer et par vielsesringe.
jeg kan lide blond hår sexdukke og japansk anime sex dukke. Faktisk bor jeg sammen med Wawa og forstår efterhånden, hvilken slags personlighed hun passer til. Jeg vil tage billeder af hende. Dette er en proces med løbende forbedringer
Hvad er forskellen på at være sammen med hende?
Du skal tilføje en masse af din egen fantasi. For eksempel vil det være nemmere at komme i kontakt med rigtige mennesker, men for mig, hvad enten det er fysisk eller psykisk, vil hun efter passionen blive ved min side, og hun er tilbage næste morgen. Ja, jeg kan leve i en verden bygget af mig selv, et virkeligt liv som fiktion.
Jeg vil præsentere min dukke for mine venner
Jeg lægger slet ikke skjul på forholdet til dukken, og jeg er endda villig til at vise det til omverdenen.
Hvorfor ville du købe en dukke til at ledsage dig i første omgang?
Han sagde, at for mig personligt er det virkelig svært for mig at omgås mennesker. Jeg har ikke en partner, jeg er bare alene med min baby. “
Hvorfor vil du tage dukken med til baren?
Det er som at tage min kæreste med på en bar. Heldigvis, hvis hun ikke drikker, kan min pung slippe afsted med det.

Kærlighedens skønhed er, at vi skal være modige og ikke give op.

Læs Næste

Start det nye liv med en voksen dukke

Alle har nogle gange mørkere fantasier, ikke? du kan vælge at have sex med forskellige dukker.GRATIS [...]

Er du klar til sex?

HURTIGE FAKTA Overkommelige kærlighedsdukker gælder første gang og hver gang du har sex. [...]

Glad at leve med sexdukke

Som du ved, når du lever med en kærlighedsdukke. At komme sammen med din to-benede drømmekammerat, der er kritisk for sex [...]

Vælg din valuta