Hvad kan du lide at lave under sex

Køn

Alle vil kunne lide noget forskelligt. Nogle mænd er ikke det samme som andre mænd.

Det er en af ​​de bedste ting ved sex for mig at blive rørt ved. Jeg kan godt lide at røre ved hans krop fra hans skuldre og ned til hans arme. Mine hænder bevæger sig over kroppen af ​​en kærlighedsdukke i naturlig størrelse, mine fingre bevæger sig over det.

Jeg brænder for at kysse. Jeg elsker mundkysse, tungekysse, hud

At sutte brystvorter er en af ​​de mest underholdende ting at gøre under sex.

kæmpe brystsex dukke

Den bagerste indgang føles rigtig god, men missionær er min favorit. Jeg vil gerne vide, hvad hans vægt er på min krop. Jeg holder mig åben og ser på hans øjne, når han kommer ind. Jeg vil have, at han skal se mit ansigt, når han kommer ind i mig, jeg vil have, at han skal se mine øjne, når jeg ser på ham, og jeg vil have, at han skal se mit udtryk, når han ser mig.

Jeg nyder at give oralsex, fordi jeg kan lide, at hun lægger sig på ryggen med spredte ben, så jeg kan nyde alt det. Jeg synes, at oralsex er både en helkropsoplevelse og en oplevelse ud af kroppen, fordi det giver mig lyst til at have sex med hver eneste muskel i min krop.

Du burde have din yndlingssex med kvindelig kønsdukke i fuld størrelse.

Vælg din valuta