Mand afhængig af sexdukker

Sex Dolls

Hvad er en TPE sexdukke?

De fleste kender kun oppustelige dukker, og dukkerne er lavet af TPE. Med teknologiens fremskridt har de realistiske designs og fremstillingsprocesser. Denne dukke er som en rigtig person med et metalskelet indlejret i det, og leddene kan bøjes og sættes i forskellige stillinger.

Dukken har en bred vifte af former, højde, vægt, hudfarve, ansigtstræk, og endda hår, øjenfarve, tatoveringer, negle og andre funktioner kan tilpasses, kroppen kan også opvarmes indeni, kan lave lyde.

Kost og seksuelle behov er menneskets natur. Når folk ikke kan få perfekte seksuelle behov i det virkelige liv, bliver simulationsdukker som erstatninger født i tide til i vid udstrækning at afhjælpe folks seksuelle behov.

store bryster sexdukke

Ved en tilfældighed blev jeg på kontoret og arbejdede overarbejde og kom ved et uheld ind på et shoppingwebsted. Jeg så mange voksne dukker i den, og en af ​​dem var en realistisk og sexet dukke med store bryster og stor numse, der fangede min opmærksomhed. Det er perfekt til ensomme mænd som mig.

Efter et par dages tøven bestilte jeg dukken fra den side. Det tog ikke lang tid, før jeg modtog en pakke. Da jeg åbnede den, var den nøjagtig det samme som det billede, jeg så på hjemmesiden.

En ung og smuk pige med et levende billede stod foran mig og så på den sexede sexdukke, min længe undertrykte libido eksploderede...

Efter denne oplevelse blev jeg hurtigt forelsket i denne sexdukke. Hver aften før jeg gik i seng, skulle jeg have sex med hende for at falde i søvn. På bare et par måneder har jeg byttet flere dukker i forskellige former, og de har sexede og charmerende kroppe.

Realistiske dukker er en mere eksotisk oplevelse end rigtige mennesker, fordi de aldrig klager, du kan styre kønsrytmen, dette billig sexdoll er mere og mere populær!