Hvordan kom du i gang med sexdukke?

bedste sexdukke

Hvad er dine seksuelle lyster?
Sex kan være den mest behagelige oplevelse, sanserne og nerverne kan give. Alle vil have mindst én fantasi i deres liv. Det er en naturlig menneskelig tendens til at blive tiltrukket af det modsatte køn, og nogle gange ville seksuelle fantasier dominere de andre fantasier i vores sind.

Hvad er det bedste sexdukke du nogensinde har købt?
Mange mænd er tiltrukket af autentiske sexdukker på grund af deres frihed og fornøjelse. At købe en dukke var noget, jeg havde tænkt på, siden jeg var 18 år gammel. Jeg kan ikke huske hvornår jeg var interesseret i at købe en, men hvad jeg husker er, at jeg blev skræmt af denne dukke. Jeg tog mit første legetøj med, da jeg var 19 år gammel. TPE kærlighedsdukken gjorde sit arbejde, og det var en forbandet sexdukke i naturlig størrelse.

bedste sexdukke

Hvad er dine bedste oplevelser med sexlegetøj?

Jeg tror, ​​at jeg fandt himlen på jorden. Dukken ligner en rigtig kvinde, det er den bedste opdagelse, jeg nogensinde har gjort. Jeg har aldrig haft sex med en kvinde før, men dette kom ind i mit liv. Jeg kyssede dukkens bryster efter at have rørt dem over hele kroppen. Jeg havde aldrig følt noget lignende før, da jeg klædte mig af, fik jeg ben stivnet, min krop rystede og gled min pik ind i dukkens skede. Jeg begyndte at flytte det op og ned, og det føltes fantastisk. Det var først, da jeg fik en af ​​de mest intense tunge orgasmer, jeg nogensinde har haft, at det varede.

Hvilket sexlegetøj bruger du til at tilfredsstille sex?

Der var en  billig ægte dukke over hele sengen. Det skulle være mit, det var hvad det skulle være. De fortsætter med at give mig de mest kraftfulde behagelige orgasmer den dag i dag, og jeg har været hooked på dem lige siden. Hvis du er en dreng, der kan lide at onanere uanset din alder, fortjener du at onani lige så godt som jeg gjorde.

Næste artikel

Til de bedste priser til smukke dukker

Hvad er den største bekymring for fysiske dukker nu? Der er ingen tvivl. Udsøgt makeup.Dukkehoved [...]

Hvad du kan gøre for at hjælpe med at sove

Denne artikel, afslappende, få en god nats søvn-indlæg er blevet bragt til dig af [...]